Beboere og personale er vilde med Clos-O-Mat

Vasketoiletterne på plejehjemmet betragtes nu, som den eneste ordentlige måde, at gå på toilettet.

Reaktionerne fra både beboere og pleje-personalet har været så positive, at ejeren Garry Gavigan har fået installeret yderligere tre vasketoiletter med tilhørende løfter på hjemmets fælles toiletter.

Clos-O-mat Palma Vita har indbygget vaske-og tørrefunktion, som kan aktiveres alt efter brugerens individuelle behov. Toilettet skyller automatisk ud samtidig med, at brugeren vaskes bagtil.

Både beboerne og personalet er vilde med vasketoilettet” siger Garry Gavigan ”De sikre, at vi kan levere værdig pleje, selv på så personlige og intime områder, som ved nedre hygiejne. En af de bedste kommentarer jeg har hørt, var da en plejer ville hjælpe en beboer med ind på sit eget toilet på værelset, men det ville hun under ingen omstændigheder gå med til. Hun sagde: Nej, jeg vil gerne hen på det ordentlige toilet, her mente hun Clos-o-maten. 

Garry Gavigan fortsætter:

Vasketoiletterne er så meget mere hygiejniske og både personalet og jeg er enige i, at toiletløfterne gør det meget mere sikkert for alle, at håndtere nedre hygiejne for beboerne. På vores plejehjem handler det om, at yde den højeste kvalitet af pleje. Derfor har vi også valgt, at opgradere toiletterne med Clos-o-mat sammen med toiletløftere.