Douchetoiletter

Prøv et gulvstående eller væghængt douchetoilet med effektiv skylle-og tørrefunktion. Douchetoiletterne fra CareBidets, Closomat og Geberit Aquaclean er toiletter med indbygget bidet-og tørrefunktion. Det betyder at funktionerne er indbygget i selve toilettet og derfor kræves det at dit nuværende toilet udskiftes. Et toilet med bidetfunktion er til dig, som går op i den personlige hygiejne særligt omkring de intime områder. Bliv vasket med rent tempereret vand og oplev en helt ny følelse af renhed. Et douchetoilet kan også anvendes til personer, som pga. alderdom eller nedsat funktionsevne har svært ved at klare toiletbesøget uden hjælp.

J. Honoré Care tilbyder montering af alle vores løsninger i hele landet udført af egne servicemontører. Kontakt os for nærmere information på tlf. 75 56 32 44 eller info@honorecare.dk

Produkterne i denne kategori er til dem, som ønsker en fuld integreret toiletløsning med skylle-og tørrefunktion. Hvis du er på udkig efter en mere prisvenlig løsning, som ikke kræver udskiftning af dit nuværende toilet, så kig nærmere på vores bidetsæder. Her kræver det kun udskiftning af dit almindelige toiletsæde da bidet-og tørrefunktionen er indbygget i bidetsædet.

Viser alle 7 resultater