Bidetsæder

Bidetsæder som passer perfekt på alle gængse toiletkummer. Udskift blot dit eksisterende toiletsæde og dit nye toilet bidet er klar til at gøre dine toiletbesøg lettere og renere. Et toiletsæde med bidetfunktion er til dig, som går op i den personlige hygiejne særligt omkring de intime områder. Bliv vasket med rent tempereret vand og oplev en helt ny følelse af renhed efter toiletbesøget. Et douchetoilet eller bidetsæde kan også anvendes til personer, som pga. alderdom eller nedsat funktionsevne har svært ved at klare toiletbesøget uden hjælp. Vores produkter er blevet anvendt i flere projekter og evalueringsrapporter gennemført af danske kommuner. Du kan anmode os om at få disse rapporter tilsendt til din mail ved at ringe eller skrive til os.

Vores bidetsæder også kaldt skylle-tørre toiletsæder eller douchetoiletsæder kan også kombineres med bl.a. armlæn, forhøjer og andet tilbehør, som kan gøre det endnu lettere for ældre og/eller personer med funktionsnedsættelse at klare toiletbesøget uden hjælp. CareBidets model Jasmin Care er udviklet af J. Honoré Care i Danmark og er en effektiv og driftsikker løsning, som anvendes i alle danske kommuner.

J. Honoré Care tilbyder montering af alle vores produkter i hele landet med egne servicemontører. Kontakt os på tlf. 75 56 32 44 eller info@honorecare.dk

Viser alle 5 resultater