Bano Drejbart Toilet

Kategori:

Beskrivelse

Med Bano drejbart toilet kan sædet enkelt drejes 290 grader, hvilket forenkler tilgangen til toilettet. Toilettet kan fx monteres i stedet for dit nuværende væghængte toilet eller sammen med en elektrisk højdejusterbar Bano-cisterne, som gør adgang til toilettet endnu lettere.

Dårligt tilpassede badeværelser skaber uoverkommelige hindringer i forflytningssituationer. Det innovative toilettet fjerner disse hindringer, og sætter en ny standard for tilgængelighed på badeværelser. I stedet for at brugeren skal tilpasse sig badeværelset, tilpasser badeværelset sig brugeren. Det giver brugeren øget tryghed, øget selvstændighed samt øget værdighed.

Drejbart toilet med indbygget vaske-og tørrefunktion.

Toiletsædet drejes enkelt ved hjælp af en udløsermekanisme integreret i toilettets støttehåndtag. Støttehåndtaget kan hæves og sænkes. Rygstøtten og toiletsædet kan enkelt fjernes i forbindelse med rengøring. Toilettet kan ligeledes leveres med indbygget vaske-og tørrefunktion, som aktiveres med blot ét enkelt tryk. Dette giver brugeren endnu højere grad af selvstændighed og værdighed.

Elektrisk Hæve/sænke funktion

Brugere med fx nedsat gangfunktion kan være afhængig af at kunne tilpasse højden på toilettet for at kunne foretage en tryg og sikker forflytning. Bano drejbart toilet kan højdejusteres 20 cm op og ned og har en maksimal løftekapacitet på 300 kg. Den elektriske hæve/sænke-funktion betjenes enkelt fra et integreret panel som er i begge toilettets støttehåndtag. I vægmodulet er der et integreret styringssystem for hæve/sænkefunktionen. Modulet er fleksibelt og kan derfor monteres i eksisterende badeværelser med både gulv-og vægmonterede toiletter.

Materialer & egenskaber

Bano drejbart toilet produceres i stærke og solide materialer som tåler stor belastning og høj slitage. Innovative løsninger giver optimal funktionalitet og komfort. Porcelænsskålens design uden skyllekant gør produktet enkelt at rengøre.

Alle overflader er produceret i innovative kompositmaterialer. Dette øger komforten da man undgår en kold og ubehagelig oplevelse. Toiletsædet er designet til en behagelig siddekomfort og har en rengøringsvenlig overflade.

Cisternen er produceret i korrosionsbehandlet stål med dæksel i vakuumformet komposit.

  • Højdejusterbar med 20 cm. (Siddeposition: 45-65 cm.)
  • Maks løftekapacitet: 300 kg.
  • Maks belastning: 500 kg. (uden hæve/sænkefunktion)
  • Maks belastning støttehåndtag: 250kg
  • Cisterne udskyl: 3/6l forudindstillet. Kan justeres til 4,5/7l.
  • Farvemuligheder: Grå og hvid

Salg, montering & priser

J. Honoré Care tilbyder montering, levering og service med egne servicemontører i hele landet. Kontakt os for yderligere information og rådgivning samt tilbud på montering. Vi kan tilbyde totalløsninger, således vi står for hele processen fra rådgivning om valg af produkt til montering, indstilling og instruktion. Såfremt installation også kræver autoriseret VVS og elektrikerarbejde, står vi ligeledes for bestilling og koordinering med vores faste samarbejdspartnere eller med lokal fagmand.

Telefon: 75 56 32 44
Mail: info@honorecare.dk